uFeel.me
Закачка
Автор: SILA,  29 октомври 2010 г. в 20:32 ч.
прочити: 429
Дали го има тук в
този поглед непокорен,
или се е скрило в
облачето плахо ококорен?

Дали иска да ми се
покаже през нощта или
ще го открия през деня
във внезапно появила се дъга?

Дали мигновенно ще се
слеем във едно или ще
се напасваме  мъгливо
във мисловен танц?

Дали, дали, дали?
Предизвиквам те сега!
Вдъхновение свято
дай ми ти крила!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me