uFeel.me
Забрави...
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 667
Забрави за болката,
разпиляна от прахта.
Забрави за кръста,
прикован към мисълта.
Забрави за спомена,
болезнено залепнал за клепачите.
Забрави за огъня,
намокрен от дъжда...
Забрави за тялото,
оставено на плажа...
Забрави за сълзите,
потекли от реката,
забрави луната,
забрави цветята …
Просто забрави …
Сложи пръстта върху ковчега
и просто забрави …

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me