uFeel.me
Забързано ежедневие
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 465
Душата ми плаче за сън,
за смърт ме моли живота...
Забравя за черното,
пропуска безмълвното-
смъртта е студ,
студът е смърт,
а праведното търсене
сред сивота потъва...
Потъва и потръпва,
а тялото изтръпва,
отронва се деня-
самотна капка от дъжда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me