uFeel.me
За.......Болката
Автор: mari_et,  18 юни 2011 г. в 10:17 ч.
прочити: 356

Искам

да те побера във себе си

..но ме боли.

 

Не се страхувам..

..боли ме само.

 

И във тишината
безмълвността на болката

остава като мисъл.

 

Не мога да си тръгна
с теб...
Дори да ме боли

..не мога.

 

Защото твоята част

е липсваща.

 

А болката

изисква всичко

 

Не мога да те взема с мен..

защото знам..

 

че ще направиш пътя лесен..

 

И Болката..ще се превърне в мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me