uFeel.me
За щастието
Автор: tanq_mezeva,  21 май 2012 г. в 00:27 ч.
прочити: 419
Събираме щастливите си мигове,
подреждайки ги в пъзела - живот.
Избираме  ги оби`чно и с трепет.
Извезваме  красивото пано.

Един до друг, един до друг... съшиваме
със нишките от нашата душа.
А после... спомените си складираме,
да топлят нас по пътя ни.  Съдба.


И хукваме, пак щастие да дирим

от вън на вътре. Грешка е това.
То идва, но и тръгва си защото...
с неверието  губим същността.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me