uFeel.me
За мен
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 355
Будувам – пиша...
В синкав дим изплува
голото ми тяло.
Отривисти движения на ръката
изливат лунна светлина
от женски образи
и капчици сълзи на топла плът.
Разкъсани чувства бликат
от кръглата живачна лампа –
студено синьо, нанизано
като решетки на стената
и облаци будуващи писания,
закрепостени от оковите
на безтелестни пламъци,
затоплени от спомена на
цигарена жар …

Будувам – пуша...
и умирам в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me