uFeel.me
За еднорозите...
Автор: Style.,  18 юли 2011 г. в 21:58 ч.
прочити: 226
Когато еднорогът изгуби своя рог,
той се превръща във проста кобила.
Защо се предаде пред тоз свят жесток,
изгуби мечтите си, своята сила?

Защо предпочете да бъдеш кокошка,
когато за кралски паун бе избрана
и тури на своите блянове точка,
и райската птица превърна във врана?

Защо си избра да бъдеш покорна
и вместо щастлива да станеш унила?
Изглежда изгуби си рога ликорна*
и ето сега... ти си проста кобила.




*Ликорн = еднорог.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me