uFeel.me
За думите
Автор: mari_et,  15 май 2009 г. в 22:00 ч.
прочити: 694
Недоизказаното 
за Душата ни е - Истината. 
Отвъд думите, 
остават само - спомени... 
За всичко от което сме създадени... 

И Истината - 
на която принадлежим, 
не се нуждае от Думите - 
а от Хармонията 
между тях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me