uFeel.me
За артиста
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 576
Артист, душа…
На гости идвам, без да те познавам,
и опознал те аз едва,
за таз душа, душата давам

Спомен, изненада…
Спокойно пия, пуша, мислите редя
и до девети кръг на ада,
за таз душа, аз кървав ще пълзя

Апатамент. Огромен…
Всичко подредено като една съдба;
За мен театъра е спомен,
дори и опознал те аз едва.

Душа…
Артист в апартамент огромен
За мене изненадата добра
е, че в душата от една душа
се ражда спомен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me