uFeel.me
Животът
Автор: Abyssus,  25 януари 2011 г. в 16:04 ч.
прочити: 344
Плачеш, дишаш, ядеш и заспиваш,
играеш, говориш, ходиш, научаваш.
Обичаш, мразиш, работиш и почиваш,
шепнеш, викаш, молиш и прощаваш.

Мечтаеш, страдаш, знаеш и забравяш,
...куцаш, тичаш, криеш се, губиш и намираш.
Падаш, ставаш, тръгваш и оставаш,
усмихваш се, отново плачеш...и умираш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me