uFeel.me
Животът продължава
Автор: ladydream,  20 април 2012 г. в 22:13 ч.
прочити: 319
На Лина и Kрис

\"Каквото и да става-
животът продължава\"
и сила непозната
поддържа този ход.
Понякога контрастен-
ту ведър, ту нещастен,
но до дъха ти сетен-
по право Твой живот!

Един те унижава,
но друг те заслужава
и няма да претегля
какво кой взел и дал...
Въпрос си е на вкусове-
и минуси, и плюсове
във тебе ще приема
за светъл идеал.

Че всеки тъй различен е,
единствено обичане
не стига за да има
желания баланс.
Усмихващи признания,
ограбващи мълчания,
горчилки олихвени,
предателства в аванс...

Ненужни, неразбирани
минаваме зомбирани
през пътища и знаци,
приведени от стрес.
Но радост съществува,
повярвай, че си струва
и чудо ще се случи
навярно още днес...

Един те принизява,
но друг-развеселява
и зная, ще възкръснеш
във своя миг щастлив.
\"Каквото и да става-
животът продължава\"
И повод за усмивка
е просто, че си Жив!

10.01.2012г.

Милена Белчева
ladydream 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me