uFeel.me
Животът идва
Автор: ana-darina,  6 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 293
Животът идва си
и си отива.
Ти не виждаш го,
той - невидим, а само стъпки тихи
той оставя
и ти се питаш-
откога ли, докога ли...

Кога се случи всичко това,
от кога живееш ти на таз земя,
само май ти не разбра ,
че ти си тук и
ти си сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me