uFeel.me
Животът и смъртта
Автор: angelstears,  28 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 356
Смъртта – защо ни плаши тази дума
по-страшно е тук да живееш
на Земята сред болки и чума
да можеш сред злото да оцелееш.

И без да почувстваш за миг
злоба и завист в сърцето
да издигнеш невидимия щик,
да запазиш в себе си детето.

Смъртта ни плаши, но е лесно
сърцето ти да си почине,
очите да затвориш вечно
и тялото ти да изстине.

Но ние трябва да се борим
с любов, надежди и мечти
и даже мъничко добро да сторим
съдбата ще ни се отблагодари.

И да не е в тоз живот макар,
защото много злоба се събра
ще получим ние своя дар,
дори и да е след смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me