uFeel.me
Живот
Автор: emili85,  9 февруари 2009 г. в 23:57 ч.
прочити: 164
Чувствам се жива, когато подаря някому усмивка.
Чувствам се жива, когато направя някому добро.
Чувствам се жива, когато изненадам някого.
Но какво е животът без верни приятели???
Те подкрепа са за теб в трудни моменти.
Те даряват те с усмивка с повод и без повод.
Те помощ са за теб в нужда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me