uFeel.me
Живот
Автор: Meridy,  11 март 2011 г. в 21:42 ч.
прочити: 360

Живота е една прекрасна въртележка,
която се върти, върти, върти.
И хубавото се заменя с лошо,
но въпреки това отново се върти.
Ако застанеш отстрани като наблюдател,
ще видиш многото неща,
които по начало не би забелязал,
ала те са истински и са тук, и сега.
Живота е странен понякога, че дори и неразбран...
но той един едничък ти е и не го обвинявай за всичко сам.
Помогни му да ти се усмихне,
а тревогите изтрий без тъга,
погледни на себе си като на личност -
най-значимата на таз земя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me