uFeel.me
Житейски правила
Автор: Gigitu,  3 септември 2012 г. в 01:04 ч.
прочити: 444

Решил си да ми бъдеш днес учител.
Да разясниш житейски правила.
Споделяш с мен каквото си опитал,
убеден до крайност в свойта правота.

Цена си сложил и различни етикети.
Отдал си на значимото значение.
Измерено е времето до три десети,
без да има място за съмнение.

За този срок си третият учител
и всеки даде ми различни правила.
Аз всичките ви гледах във очите,
видях във всеки честна правота.

Всеки трупал е различни впечатления
и прав за себе си е той без спор!
Различни фактори са имали значение,
невъзможно е да сте в един отбор.

На кого привърженик да стана?!
Кого със страст да подкрепя?!
Аз учила съм се от друга рана,
а искам всички ви да разбера.

В твоя клас съм слаба ученичка.
И може би на изпит ще вися.
Аз, учителю, запомних всичко,
но не искам да се съглася.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me