uFeel.me
Желание
Автор: emili85,  24 ноември 2008 г. в 09:28 ч.
прочити: 286

Обичам аз зимата!

Обичам нейната белота и кристалност!

Искам както е бяла зимата,

така всички човешки сърца да бъдат чисти.

Искам всички човешки взаимоотношения

да са кристални и хармонични.

Това е моето искрено желание!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me