uFeel.me
Жаден съм - Свърши се
Автор: galenavyrbeva,  19 октомври 2011 г. в 09:00 ч.
прочити: 118

„Жаден съм - Свърши се“

 

Последни думи - вопъл в тъмнината

в пътя пуст разтвориха врата.

Смъртта окови готвеше на прага,

но на прага не достигна светлина.

 

Кръстът на сълзите бе свидетел.

Потънал в кръв лицето си прикри.

Болка бе на чувствата вестител,

„жаден съм“ отрони и се скри.

 

„Свърши се“ и устните прошепват

в миг един прониза тъмнина.

Сълзи като в стоманен плен отекват,

рано ли е още за смъртта?

 

Отмина ли вратата на живота,

на прага към отвъдното ли си?

Щом за мисията ценностна си бродил,

за живота твой сам Господ ще плати.

 

Победил си днес смъртта и тъмнината,

вселил си дух на слава пред света.

С човешкото на кръста е борбата,

духовното възкръсва след това!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me