uFeel.me
ЖИВОТЪТ Е ДОСТОЕН ЗА СТРАХА
Автор: CHAR,  27 септември 2009 г. в 02:12 ч.
прочити: 636




бегли очертания митарски
срещу епохална живопис
шаржове пластични
с карикатури във контраст
жилят скулптурни творения
с гримаси иронично
защото глината ни сътворява
неуравновесено странни
в жалък и неравностоен
нюансно слаб протyберанс

в съня безпаметно ни плуват
надгробни паметници
ей така
без усет и без спомен ги сънуваме
а иначе дерзаем весели и здрави
през деня

между мечти сънувани
така се раждат
истини със липсваща осанка
прокрадват се и стъпват
без значение но здраво
и всъщност лъжат съвестта

от нервни колебания епилепсирана
за смъртните душевно
чезне любовта
животът всъщност
за страха ни по-достоен е
отколкото респектът
от смъртта






 



 



ЧАР, ей така

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me