uFeel.me
ЖИВОТА
Автор: mari_et,  26 септември 2008 г. в 11:02 ч.
прочити: 1078
Затваряме във себе си -
Живота.
Прекалено - личен.
Прекалено - малък.
Прекалено - сам.

Измъчвайки живеем - Го
във страхът си
да не го изгубим.

А целите сме Вечност.

Кога си спомняме?
Каква безкрайност е
Живота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me