uFeel.me
ЖИВОТ
Автор: elibm,  8 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 290
ГОРЕЩО Е. СТУДЕНО Е. ТИХО Е. ШУМНО Е. РАНО Е. КЪСНО Е. СИГУРНО Е. ОПАСНО Е.
РАДОСТ Е. МЪКА Е.
ИСТИНА Е. ЛЪЖА Е.
ЛЮБОВ Е. РАЗДЯЛА Е. ПОБЕДА Е. БОЛКА Е.
ДЕН Е. НОЩ Е.
ИМА СМЕЛОСТ. ИМА СТРАХ.
ИМА СМЯХ. ИМА СЪЛЗИ
ИМА ТРЪПКА.НЯМА МИЛУВКА. ИМА РОМАНТИКА. ИМА БЕЗРАЗЛИЧИЕ.
ИМА НАДЕЖДА. ИМА ОТЧАЯНИЕ. АД Е . ЖИВОТ Е.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me