uFeel.me
ЖИВОТ
Автор: de_bra,  12 април 2013 г. в 16:45 ч.
прочити: 235
Търкалят се дните във седмици,
часовете събират минути.
Отминават сезоните в месеци,
този ден е като всичките други. 

Все си мислиш, че си много различен,
а историята ти е просто банална -
раждаш се, обичаш, живееш-умираш...
и след теб винаги някой се ражда.

Да намериш в баналното смисъл и радост,
ето какво означава животът.
Да превърнеш суетното в нетленност и святост,
този път ни е даден от Бога.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me