uFeel.me
ЖИВЕЙ СЕГА!
Автор: fenix,  11 септември 2012 г. в 08:22 ч.
прочити: 317
През пръстите живота преминава,
минути... часове... и после дни,
безследно се изнизва и оставя
от спомените често да горчи...

С привкус на нещо дето ти е мило
и носещо за преходност заряд,
сърцето-птиче нежно се е скрило
в гърдите ти от пагубния хлад,

Душата ти се бори с всяка капка,
от силния, нечакан, зимен дъжд
и като зайче плахо в храсталака
се пита... как си тръгна онзи мъж.

Онази нашата любов безкрайна,
онези дни... по-нежни от сатен,
магията в очите толкоз явна,
и трепетът в сърцата ни стаен.

Онези недовършените песни...
по залез слънце страстните игри,
в компанията на ангели небесни
и плачещите, кичести върби.

Се пита, но съдбата е жестока...
не казва нищо... времето краде,
захвърля те във бездната дълбока,
с красиви мисли мозъка гризе...

И ето, че дордето се опомниш,
през пръсти пак живота ти тече,
Сега живей, че после да не гониш
на рамото ти спрялото врабче!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me