uFeel.me
ЖИГОСАЛИ СМЕ СЕ САМИ
Автор: melodia,  8 юли 2011 г. в 12:33 ч.
прочити: 226
Жигосали сме се сами със Болка -
и телата тленни, и душите  -
страданието  приели са
безропотно, без съпротива...
Нима като перпетуум мобиле
ще следва ни  то - и ще изпива
безжалостно на мислите - дъхът, 
на всяка наша крачка - силата?
Разпънати на кръст-замръкваме...
Осъмваме отново за разпъване...
Но... нашият живот единствен тук е -
дарен ни от Небето - вечното,
с човешка  обич -  в обич
към човека да пребъдваме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me