uFeel.me
ЗАВИСТ
Автор: ivelinage2,  3 април 2011 г. в 17:27 ч.
прочити: 234

ЦИКЪЛ СТИХОВЕ: СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА


         ЗАВИСТ


Със нова пералня се сдоби

съседката ми Ана,

бре, ами сега как ще заспя -

дори съклет ме хвана...


Нали съм първа у махлата -

как тъй назаде ще остана -

да мисля, да измудря нещо аз,

че за резил ще стана.


И цяла нощ се аз въртя

и пуфкам под юргана,

решавам пак да сложа ред -

в Интернета ш\'са поканя.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me