uFeel.me
ЗАТВОРЕНИ РАЗЛИЧНО
Автор: tinarosivoice,  7 август 2009 г. в 15:43 ч.
прочити: 282
Обагреното лято
в цветове омайни
владее цяло ято
в мигове потайни...
Спиралата светлее
с водещо начално,
към векове люлее
в любовното фатално...
Суетно замечтани,
затворени различно,
в пътеки начертани
примигващи първично...
с утринната жажда
и полунощен глад,
надежди се прераждат
и в жегата, и в хлад!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me