uFeel.me
ЗАЩО
Автор: hadjito,  29 юни 2011 г. в 08:45 ч.
прочити: 135
ЗАЩО

Познаваме града си
и улиците му –
природата околовръст;
родината, планетата, познаваме
и погледът ни вече е в Луната.
Но себе си,
най-близкото до нас,
защо така фатално не познаваме?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me