uFeel.me
ЗАЩО ТЕ БОЛИ
Автор: AMAZING,  4 март 2011 г. в 00:50 ч.
прочити: 176
  ЗАЩО ТЕ БОЛИ

Защо любовта ми те плаши така?!
Причина за нея не виждаш нали?!
Ума ти блокира не можеш сега...
Тя гали тъй нежно, защо те боли?

Изнервен търсиш незнайно какво.
Бързаш, трябва ти да успееш!
Спри отпусни се... Бързаш,защо??
Животът пропускаш ти да живееш!

Аз мога от теб да си тръгна веднага.
Но дълбоко в сърцето ми знай ще останеш!
Разбери, двукрая е тази вълшебна тояга!
Избираш си сам, кой край да си хванеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me