uFeel.me
ЗАБРАНЕНО СПИРАНЕ
Автор: avin,  19 април 2011 г. в 21:56 ч.
прочити: 314

Спиране в средата,
чукане повторно,
на същата врата.
Времето го няма,
изненада сладостно голяма.
Вратата се отваря,
влизането продължава,
лабиринт вълнението владеещ,
музика водопад бълбукащ,
спиране не спиращо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me