uFeel.me
ЗА ТЕБ КЛЕОПАТРА
Автор: yuliya2006,  13 май 2009 г. в 16:03 ч.
прочити: 261
ЗА ТЕБ КЛЕО

Когато се събудиш, ще ме откриеш,
по слънчевия лъч, нежно галещ
По гласа ми пеещ от възторг,
по радостта на този миг вълшебен

Когато се събудиш, ще ме откриеш,
ти знаеш сърцето не ще те подведе
По ритъма, по дишането учестено,
ще откриеш и това ще бъда аз.

Когато се събудиш, ще ме откриеш
и света отново ще откриеш
По-топъл, по обичен, по-ярък
а лицемерието, табу ще бъде там

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me