uFeel.me
Юнски дъжд
Автор: feia,  13 юни 2013 г. в 10:34 ч.
прочити: 368
Отпивам капки юнски дъжд,
оловен облак се снишава.
И шепне вятър вездесъщ:
\"Не всичко тъне във забрава\".

Пречистена и по-добра -
трепти душата с тънки струни.
Начало се римува с край.
Останалото е без думи.

Отпивам глътка тишина
и слънце в мене засиява.
Рефрен, огрян от светлина,
шепти за свята незабрава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me