uFeel.me
Яснота
Автор: Amurosa,  10 ноември 2011 г. в 00:31 ч.
прочити: 275

Сянката от светлина се ражда

и на светлина става.

В малката и голямата тишина,

бездната на пепелта увековечава,

само ронлива суета.

Не вълшебствата лекуват, 

а спокойствието на мъдростта.

Вярата в необяснимата радост

и неизбежната истина на дълбоката тъга.

Кръгът е загадка.

Решението му изисква смелост.

След като в мечти се разлееш,

събери частица яснота.

Сянката е светлина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me