uFeel.me
X...Тоз
Автор: AMAZING,  21 юли 2011 г. в 01:43 ч.
прочити: 211


Прескочиш ли олтара на добро и зло,
влизаш мигновено в царството едно.
Отречеш ли се от мисли и форми миродавни
Всичките слънца на тебе ще са равни.

Съзерцаващ, съзерцавай съзерцанието,
за да не търсиш,а да бъдеш знанието.
Не спасявай никой, разбери
дошъл си тук да Бъдеш Ти.

Ако озовеш се в центъра насред тълпата
не слушай виковете, а чувай тишината.
Ти не си магьосникът от ОЗ,
а неделимото съзнание наречено X...тоз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me