uFeel.me
Вместо спокойствие
Автор: pavli,  17 декември 2011 г. в 12:16 ч.
прочити: 1428

Понякога тръгвам назад –
разравям болезнени случки
и пътят, до лудост познат,
изглежда ми толкова скучен.

Напасвам опити несполучливи
до пакости, по детски красиви.
Картинките са толкоз обичливи,
че се усмихвам… тъжно-мило.

Коктейли от думи внезапно нагарчат…
Подслаждам ги с трудната прошка.
И всички илюзии диви затрупвам
със пепелта на горчивите грешки…

Натежали съдбовно, мигове-знаци
ненаситно ограбват покоя…
Но не угасвам в страстта си
да търся своя звезда в безброя…                   

                                       © Павлина Петрова

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me