uFeel.me
Вместо извинение
Автор: without_a_definition,  18 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 541
Катранена съм сутрин. Но само понякога.
Хора отиват на работа. А аз се прибирам.
Слънцето ме облъчва с надежда. За прошка.
Пътят до вкъщи скъсява агонията. Отново.

Заспивам, увита в мисли. Прелиствам се.
Лицата от сутринта обядват. Аз сънувам.
Телефонът звънва. За да ме лиши от покой.
Гласът ми е престорено сънен. Крия се.

Светлината се рови в моите грехове. Помня ги.
Работният ден скоро ще свърши. Аз ще изляза.
Ще срещна същите физиономии. Променени.
И аз ще съм друга. В опита си да забравя.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me