uFeel.me
Власт
Автор: pavli,  7 юни 2010 г. в 19:37 ч.
прочити: 2327

Най-силната власт се нарича БЕЗСИЛИЕ.
То ме души. То ме мачка! Парализира!
Не знам накъде да направя усилие.
Съзнанието не може да разбира.

И борят се в мене стихии, кошмари.
Умирам стократно в неравния бой.
И моля се Богу!... Какво ще направи?
Задушавам през зъби поредния вой...

А изходът крие се. Нима ще играем
на жмичка сега?... И смътна надежда,
че ще открия заветна парола,
чертае със вярата тънка межда...

                                        © Павлина Петрова

                                           \"Докосване\" - 2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me