uFeel.me
Виртуална любов
Автор: Jullie,  9 ноември 2010 г. в 22:49 ч.
прочити: 545
За някои, е неочаквана и гола -
неповторима и в представите дори.

Зачената е в лудост, като бебе

и ражда се зад кадър - от актьори.


Плодът ù предвидим е, рядко.

Неясен, като пол на видеозон.

Износването ù е някак кратко

и става все в неподходящия сезон.


За други е съвсем невероятна -

пред компютъра са трезви, делови.

Но случи ли им се - мълниеносно,

разбират - антивирусна... не я лови!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me