uFeel.me
Венчален венец
Автор: oriola,  28 юни 2011 г. в 13:24 ч.
прочити: 359

Надалеч се запътих щастлива,
преизпълнила с устрем сърце,
чак натам, дето дишат звездите
посред дивното нощно небе.

Да, очите ми гледат далеко,
търсят други слънца и земи,
търсят длани, протегнати с обич,
път прокарват, издирват съдби.

Чувам как непрестанно прииждат
гласове на приятелски зов:
днес големи и малки планети
са разгърнали кодекса нов.

Той прикaнва към мощно единство,
към задружен космичен градеж
и се чувствам тъй, сякаш пристъпям
към лелеян отколе годеж.

Съчетава ни - мен и Всемира,
сам Създателят, Богът - Отец.
Да, Йерархът на всички Йерарси
ни приготвя венчален венец.




                                                                      20.ІХ.2000 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me