uFeel.me
Великден
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 314
Уморен съм. Уморен като надеждата.
И сам…
Великден. Вяра Исусова-
за да се изпълни писание-
човек не получава онова,
кото иска, а мълчание,
като хиляди самотни свещи
след Великденско бдение.
Малки звезди- пожелания,
Стопени от умора и надежда,
капещи като кръв за избавление,
оставящи диря от дима си
в музиката на Бартолди-
издигнала духа
до пожелание за спасение
чрез вяра-
Великденска вяра-
Самотна
и уморена
като стара надежда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me