uFeel.me
Вдишана свобода
Автор: tanq_mezeva,  23 юни 2011 г. в 01:02 ч.
прочити: 425
Улавям  с устни мигове красиви,
вдишвам ги с уханната липа.
Пулсират те, като въздишки  живи,
и литват пак щастливи над света.

Усмихват ми се спомени - съдбовни,
събрани във албум... за красота.
Прелиствам страниците многословни,
припомняйки си с  мъничко тъга
за времето от младостта, когато
летеше със разперени крила
онази птица бяла, хвърковата,
повярвала в добрите чудеса.
Насочена нагоре, осъзнато,
преследваше все нови върхове,
проблясваха перата и\' във злато,
обагрени със ярки цветове. 
Тя  пееше си  песен чудновата,
че изборът е... лична свобода. 

Душата ми... до днес така богата,
пак вдишва, всеки миг от любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me