uFeel.me
Въже от светлина
Автор: tonia_borisova,  25 юли 2011 г. в 01:35 ч.
прочити: 242
В обратната невидима страна на
 своята изменчива Душа
прониквам бавно през годините,
но тайните й все ми се изплъзват.
Остава непозната и загадъчна
и още по-примамлива за мене,
че в тази тъмнина студена
жарта на греховете чака -
нехаен и безгрижен вятър
светулки-спомени да духне,
фенерчетата живи да запали,
въже от светлина да ми направи
и с него да ме залюлее леко
над вечните въпроси в битието!
1976г., В.Търново
Из книгата \"ТАЙНСТВА\"  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me