uFeel.me
Във света на джуджетата
Автор: vesselin,  2 декември 2009 г. в 14:23 ч.
прочити: 541
Във света на джуджетата

се родил великан,

който искал планетата

да блести като храм,



в който нищо са расите,

всеки цвят е ценен

и се молят монасите

за любов всеки ден.



Вярвал силно в прегръдката,

във добрия живот

и това, че е стъпката,

за да стигнеш до Бог.



Носил скиптър от влюбеност

и корона от страст,

нямал нищо изгубено,

нито мислел за власт.



Но един ден горкичкият

се огледал навън

и разбрал, че едничкият

вярващ с него бил хълм.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me