uFeel.me
Във себе си аз нося...
Автор: MariaY,  30 декември 2011 г. в 09:59 ч.
прочити: 510
Във себе си аз нося две жени.
Тази, кротката, живее във сърцето.
Немирната все някъде лети -
вещерна фея, пазеща детето.

Едната се усмихва сутринта,
а другата тъгува звездни нощи.
Едната смела е, приветства обичта,
а другата омесва страхове във нощви.

Едната е бъбрива и говори мисли,
а другата със чувствата замлъква.
И тази спящата, която все сънува,
събужда будната - съня да сбъдва.

Едната е кокетната принцеса -
живее в приказния свят вълшебен.
А другата все иска да слугува
на чувстващият се за непотребен.

Но без едната аз изгубвам се
и търся другата - да се намеря.
И само с двете съм сърце и разум.
Така съм себе си. И себе си живея.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me