uFeel.me
Въпроси
Автор: nevermind,  28 ноември 2009 г. в 02:44 ч.
прочити: 225
Вярваш ли че далеч са звездите
но светят за нас?
Вярваш ли че заблуда са мечтите,
но пребъдват сетния ни час?
Вярваш ли, че времето ограничава
птицата в небето?
Вярваш ли, че горчивината заличава
споменът в сърцето?
Вярваш ли на бебето, което плаче
не познало живота сложен?
Вярваш ли, че нещастното сираче,
ще бъде бродяга заможен?
Вярваш ли в свобода родена от закона
и тежестта на вината?
Вярваш ли, че красотата е икона
и сладка ще да е горчивината?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me