uFeel.me
Въпроси
Автор: VI,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 389
Начало има ли Безкрая?
Защо не ни говори Бог?
Какжо да каже ли не знае
или е твърде нависоко?

Къде се раждат всички пътища?
Къде полягат уморени?
Защо в земята се завръщаме?
Защо изобщо сме родени?

Не!Отговори не предлагайте,
защото те са безполезни.
Светът във мене се разлага...
и намирисва на поезия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me