uFeel.me
Въображението създава илюзии
Автор: M.,  10 октомври 2011 г. в 23:54 ч.
прочити: 315
Натрошена светлина –
захвърлена в ъгъла, тихо плаче.
Сенки – там някъде, далече –
рисуват мечти скрити зад дебели стени.
С поглед на дете – Луната, говори.
Нова пътека от звезди - извива се.
Въображението създава илюзии!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me