uFeel.me
Вакуум във вените
Автор: gerrda,  2 март 2011 г. в 20:11 ч.
прочити: 407
вали
доза кухо мълчание
като сух тебешир по ръцете ми
като облачна локва по устните
като шепа
моментно желание
празно
като полъх
от думи прекършени
като лято
без край и начало
и без усет почти
безпределно
и сляпо
към глухи мечти
си отива
нощта
и деня
си отиваме ние
и мислим
че знаем
колко много боли
този дъжд
опустял безвъзвратно
в студените вени на дните
погалени с болка

заспива дъждът

а къде ли сме
ние

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me