uFeel.me
ВСИЧКИ СМЕ ОБРЕЧЕНИ
Автор: idan,  29 януари 2010 г. в 07:51 ч.
прочити: 258

В началото си сам
и в края.
От самотата
се страхуваш,
търсиш си
партньор.

Доброто ще ли
осъдения облекчи
или злото съдбата му,
повече ще вгорчи.
И те не могат по сами.
Всички сме обречени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me