uFeel.me
ВСИЧКИ ДО ЕДИН
Автор: MARIYANA,  25 април 2011 г. в 21:45 ч.
прочити: 817
Чакаме - да ни открие лятото,
с цветна люлка да ни залюлее,
чакаме покани от приятели,
чакаме душата пак да пее.

Чакаме късмет да ни догони,
чакаме мечтата да се сбъдне,
чудо чакаме - да ни помогне,
чакаме доброто да се върне.

Чакаме живота по-различен
и любов - достойна за романи...
Докато сме във очакване за всичко
децата чакат нас - да ги погалим
...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me