uFeel.me
ВИРТУАЛЕН СВЯТ, БЯЛО И ЧЕРНО
Автор: yuliya2006,  7 април 2013 г. в 20:44 ч.
прочити: 271
Виртуален свят, бяло и черно,
игра на страст, комар и разврат.
Ту принцеса облечена в бяло,
ту робиня обезглавена на ешафод. 

Виртуален свят, бяло и черно,
радост висша открила любов.
Друг от ревност, сън го не хваща
и черен, проклет му е деня.

Виртуален свят, бяло и черно,
ту кръстове с хора разпънати.
Ту смях лудешки, в ефир кънтящ,
ту веселба, по детски наивна.

Виртуален свят, бяло и черно,
рицарска битка за чест.
Ту куртизанки разгонени, викащи
и търсят в лотария печеливш билет.


07.04.2009
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me